Shops in Norway / Fusion i Norge

Fusion i Norge

 

Fusion er et britisk selskap lokalisert i West Yorkshire, i Nord-England. Siden 2008 har vi dedikert oss til å designe og produsere gigbager av høy kvalitet for reisende og pendlende musikere over hele verden.

I Storbritannia blir våre produkter solgt direkte via vårt eget distribusjonsenter til både forhandlere og kunder. Vår hengivne kundebehandling er nøkkelen til vår merkevare av høy kvalitet, som assisterer enhver kunde som bestemmer seg for å velge Fusion. I flere andre land over hele verden jobber vi med veletablerte distribusjonsselskaper som har fremragende kunnskap om musikkindustrien.

Nedenfor kan du finne kontaktdetaljene til butikker som har våre produkter på lager.

Er du en forhandler som kunne tenke deg å føre Fusion i din butikk?

Vennligst ta direkte kontakt med oss.

Joar’s Korpsservice AS 
Grannesveien 1 
8614 Mo I Rana 
Norway 
Tel. +47 751 67 041
www.joarskorpsservice.no
Musikk-Miljø
Hakonsgaten 24
5015 Bergen
Norway
Tel. +47 55 23 60 30
www.musikk-miljo.no
Egge Musikk AS
Eggelinna 110
Brandbu
2760
Norway
+47 61335995
www.eggemusikk.no

 


Hvorfor bør du velge en gigbag fra Fusion for ditt verdsatte instrument?

I katalogen med bager fra Fusion vil du oppleve våre revolusjonerende funksjoner innen design, som er:

FUSE-ON

 

 

Dersom en bag fra Fusion viser et "Fuse-on" gummimerke, indikerer dette at den raskt og enkelt kan bli festet på framsiden av en instrumentveske med fire sterke remmer med krok og løkke, som blir trukket gjennom D-ringer. De fleste instrumentvesker kan bare bære en ekstra veske, men gitarvesken kan bære to, en ved hodet og en ved instrumentets base. Dette konseptet har blitt utviklet spesielt for musikere som reiser eller som fører en travel livsstil, og har behov for ekstra plass til å bære tilbehør, mat & drikke, reserveklær eller til og med en bærbar pc.

FLOW-SYSTEM

 

 

På baksiden av Premiumsveskene kan du finne Fusions eget "Flow-System", som ligner ryggsekken til en turgåer, som gjør at vesken er svært komfortabel å bære og hjelper til med å unngå at du blir varm når du har den på ryggen. Det finnes to støtter for korsryggen og, i de fleste tilfeller, et polstret magebelte som holder bagen ordentlig på plass mens den bæres. Det finnes også et rom med glidelås på baksiden, hvor remmene på ryggsekken kan oppbevares ute av syne når den blir båret for hånd.

ZIP-AWAY

Dersom en bag fra Fusion viser et "Zip-Away" gummimerke, betyr det at bagen kan bli åpnet fullt ut for at du skal enkelt kunne oppbevare eller fjerne et hvilket som helst tilbehør som bæres. Dette konseptet er å finne i serien av DJ-bager, hvor delikate glidebrytere og knapper som finnes på kostbare kontroller og dekk, blir beskyttet ettersom de ikke blir dratt i fra innsiden av en bag. Zip-away er også å finne i serien av bærbare pc’er, som viser et bærbart kontor, hvor du kan ha alt av tilbehør og dine personlige eiendeler for hånden.

ADD-ON

Du trenger ikke å eie en egen bag fra Fusion for å kunne nyte alle fordelene i vårt utvalg av "Add-on" tilbehørsprodukter. Våre indre polstrede lommer er ideelle hvis du må bære mer enn et instrument i en instrumentveske, ettersom de kan forhindre at de blir skrapet opp mens de bæres.

Lommen for hodetelefoner er flott for DJ'er, eller hvem som helst som har behov for å reise med hodetelefonene sine og ha små personlige eiendeler for hånden. Dette er ideelt for syklister eller fotgjengere som haster seg gjennom flyplasser og togstasjoner.

Fra februar - mai 2015 kommer vi til å introdusere regndeksel for bagene Urban Brass & Woodwind. Disse er ypperlige for å beskytte din bag fra Fusion under våte værforhold. Disse dekslene har en påtrykt Fusionlogo i refleks, som er en viktig sikkerhetsfaktor når man sykler eller går i mørket. Dekselet fungerer også som forhåndsregel for sikkerhet ved å forhindre at noen tar seg inn i det ytre lommene når man går eller befinner seg i folksomme områder.

Gigbagene og etuiene er tilgjengelige i følgende serier:

Premiumserien

 

 

Premiumserien tilbyr den ultimale gigbagen for musikere som krever en eksemplarisk transport av sitt instrument. Her er noen av de glimrende funksjonene i Premiumserien:

 • Vanntett materiale av høy kvalitet, med flerrestans og uten PVC.     
 • Forsterkede paneler blir brukt på enkelte modeller (lignende beskyttelse som hardt etui)
 • 30mm skumbelegg med høy tetthet
 • Indre lomme (for veskene Brass & Woodwind)
 • Robuste ryggsekkremmer med brystrem og lomme til telefon
 • Støpte håndtak i gummi/neopren
 • Fusion-Flow (et glidelåsrom på baksiden med støtte for korsryggen og   magebelte, hvor remmene til ryggesekken kan oppbevares ute av syne når den blir båret for hånd)
 • Adresselapp for identifkasjon
 • Låsbare glidelåser som gir ekstra beskyttelse
 • Reindeksel for beskyttelse mot våte værforhold
 • Fuse-on bager er tilgjengelige

Urbanserien

 

 

Urbanserien er en elegant og diskré kolleksjon av bager, ideell for den opptredende musikeren som reiser med instrumentet sitt på jevnlig basis. Bagene tilbyr fremragende beskyttelse med en kombinasjon av 20mm skumpolstring med høy tetthet og sterkt vanntett støttende materiale uten PVC. De følger med det praktiske konseptet "Fuse-on", hvor et utvalg av tilbehørsvesker kan bli festet på framsiden av vesken med hovedinstrumentet. Flere antall lommer og poser gir mye plass, hvor et utvalg av tilbehør og personlige eiendeler kan oppbevares. Bagene kan bli båret med et solid fastnaglet håndtak eller med de komfortable ryggsekkremmene, som, når de ikke er i bruk, kan oppbevares i et rom på baksiden.

Keyboard

 

 

Det finnes totalt 16 gigbags for keyboard i vår serie av keyboard og synth, laget av robust, vanntett materiale med flerrestans og skumpolstring med høy tetthet. De mindre bagene er utstyrt med ryggsekkreimer og de større modellene er utstyrt med hjul og en skulderrem. Alle veskene har diskrete støttehåndtak, som hjelper til å løfte den opp av enten en eller flere personer.

Det finnes større lommer til tilbehør på framsiden av vesken, som er ideelle for kabler, noteark og annet tilbehør. På innsiden av bagen finnes en sikkerhetslomme, som kan bli strammet til for å holde keyboardet på plass, en ekstra fordel når keyboardet blir båret. Hver veske har et antall polstrede blokker for å sikre den perfekte passform.

-------

For mer detaljert informasjon om Fusion og for å utforske vår enorme katalog over gigbags og etui for hybridinstrumenter, inviterer vi deg til å besøke resten av vår nettside www.fusion-bags.com 

Vår nettside og vår kundebehandling blir holdt på engelsk. Takk for din interesse for våre produkter.